Nejnovější recenze ze sekce Florbalové brankářské vybavení
- Na začátku kalhoty ok.
Po roce používání potřeboval syn kalhoty vyměnit - byla vytahaná guma kolem pasu a pak kalhoty neseděly tak jak mají.
- Produkt nám byl doporučen osobně na prodejně. Po x měsících používání ale byl potřeba vyměnit za nový, proto jsme objednali přes web a jsme nadále spokojení. Produkt je vhodný pro trénink i pro turnaje.
- Kvalitní zpracování
- Páska se suchým zipem dostatečně dlouhá.
- cena, kvalita
přesně dle popisu
velké, kvalitní materiál, spokojenost s prvními kalhotami proto objednány stejné znova
kvalitní zpracování, ohebná podrážka
- Pružnost
- Slabší odolnost
Kalhoty pro mě kategorie cena/výkon.
- Sedí dobře, popis a rozměry fajn pro nákup na eshopu
- Pro 11 letého štíhlého brankáře výška 140 ok.
Kvalitní produkt za vyšší cenu.
- Protože Unihoc je jedna z nejlepších značek pro brankáře.
Tempish Bartoc
Přidáno: 10. července 2024
(naposledy upraveno 10. července 2024)
Zakoupeno v Florbal.com
- Zbrusu nová
- helma je kvalitně udělaná, bytelná, dobře nastavitelná velikost
- žádná
Helmu si syn pochvaluje, je z ní nadšený, je kvalitně zpracovaná, pěkná. Je to už druhá helma, juniorská už byla malá a tato je opravdu pěkně profi a bezpečná. Synovi je 14 a novou helmu bude moci vyzkoušet až v září na nových trénincích.
- Možnost výběru 3 tvrdostí výplně chráničů
- Pohodlné
- Skvěle sedí na kolenou a nehýbou se v průběhu výkonu
Produkt mi byl doporučen kamarádem u kterého jsem si je i zkoušel a neváhal jsem si je koupit
Rychlost a kvalita
- Syn je spokojen
- Rukavice lepí jak mucholapka, dělám si srandu, opravdu je to znatelný rozdíl chytat zrovna s těmito
- vrchní část rukavice příjemně "dýchá", takže se vám ruce nepotí jak prase
Hledal jsem dlouhodobě nějaké rukavice, které nepřestanou lepit po chvilce (Odzkoušeno - Fatpipe, Salming, Wilson na americký fotbal, Excel, Blindsave), Ale musím říct, že tyto mě zatím překvapili. Po vyprání to neztrácí takové to "lepení" a teprve delší časový úsek ukáže).
Pro Výběr rozhodně doporučuji dle tabulky přeměřit ruku a na základě té objednat správnou velikost. Rukavice jsou první 2-3 tréninky takové těsnější a máte problém je zapnout, každopádně pak se roztáhnou. Za mě tyto rukavice v poměr cena výkon a dostupnosti zatím best off.
Pokud vám rukavice nelepí, stačí dlaň namočit a opět lepíte o 106
Podle fotografie se jeví, že objednáváte celý set (oblečení včetně brankařské helmy) ve skutečnosti vám pošlou pouze vršek (ani ty kalhoty vám nepošlou). Původně jsme chtěli objednat pouze přilbu. Za ty peníze to opravdu nestojí. Vřele nedoporučuji.