Nejnovější recenze ze sekce Florbalové brankářské vybavení
- skvěle sedí
- pevné prošití
Plná spokojenost.
Je spokojený s novou helmou
Syn je velmi spokojený s vestou. Už ty rány od míčků tolik nebolí a je rád, že jí má.
Kvalita a spokojenost brankáře
Velmi dobry brankarsky dres,vycpany a odolny ranam micky
- Nekvalita, lezoucí nitě, sem tam páráni, jsou drobnosti,ale rozpad a rozpadáváni zipu, párkrát nošeno. Nechal jsem posoudit kvalitu u dvou švadlen co opravují oblečení, když jsem jim řekl cenu kalhot taky je to naštvalo, jako mě.
Celkem dražší kalhoty, hlavní problém, špatný zip, tvrdý plast, vylamuje se a droli ven, špatne žasito, bez začištení, ale prý se to aspoň lěpe vypáře a opraví, řikala pani švadlena. Ano vzhledem k tomu jak sek tomu obchod staví si zaplatíme opravu kalhot jinde, kde měli zájem aby nám to fungovalo. Děkuji místním švadlenkám Obchodníku máš ostudu, nepostaral ses se zájmem o zákazníka, fuj, za ty prachy..... Takže díky jiným solidním lidem, kalahoty na turnaj opravené včas budou. Tak sbohem Značko
Celková spokojenost
Kvalitní rukavice.
- zatím velká spojojenost
- Zatím velká spokojenost
vše v pořádku
- dobré polstrování
- sedí celkově dobře
- materiál
- cena (v rámci black friday)
- jezdec na zipu se brzy zlomil
Kalhoty jsem vyzkoušel zatím pouze jednou, ale cítil jsem se v nich komfortně. Zaujala mě velikostní tabulka kalhot, kdy já, který obléká vše ve velikosti XL bych u těchto kalhot zvolil i velikost M:-) Nakonec velikost L, kterou jsem zvolil je bych řekl větší než bylo potřeba (pas mám utažený na full a občas musím kalhoty popotáhnout)
- Lehký
- Prodyšný
- Má chránič na krk takže musím kupovat extra
- Lehká
- Neomezuje pohyblivost
- Velmi nízká cena
- Působí poměrně kvalitně
- Design
- Ze začátku tvrdé ale postupem chytání se změkčí a budou více pohodlné
- Velmi hezký design
- Velmi dobrá cena v porovnání s kvalitou
- Boty nekložou
- Velmi dobré větrání boty
- Velmi dobře chráněná špička
- Velmi lehká bota
- Extrémně dobře se s ní kopou florbalové míčky = vykopávky pod kontrolou
- Rychle se zašpiní
- Kvalitní zboží za dobrou cenu.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »