Nejnovější recenze ze sekce Florbalové brankářské vybavení
- Ochranné prvky jsou tam, kde mají být: stehna, kolena, lýtka, boky.
- Zip na boku umožňuje rozepnout nohavici od spodu až ke koleni, takže při potřebě upravit chrániče na kolenou není nutné kalhoty sundat.
- Na spodním konci kalhot je cca 3centimetrový proužek látky, chránící prostor mezi kalhotami a botou.
- Umožňují potřebný rozsah pohybů pro zákroky: vykopnutí nohy, rozklek, rozštěp atd.
Dobrý a pevný materiál proti otěru při klouzání po podlaze - s příjemnou vnitřní podšívkou. Kvalitně chráněné citlivé partie (samozřejmě je třeba doplnit spodním prádlem a suspenzorem).
V mém případě je velikost L na délku o pár centimetrů větší. Řeším to pružnými kšandami - a vše je naprosto ideální.
S kalhotami jsem moc spokojen. Jen si přeju, abych v nich kromě tréninku doma mohl konečně vyrazit taky na hřiště!
- Dostatečný otvor na hlavu
- Dobré polstrování na prsou a břiše
- Polstrování i na rukávech včetně vnitřní strany předloktí - tam jsem dosud bez těchto chráničů trpěl.
- Ochrana krku zpředu
- Příjemný materiál - nekouše
- Možná ani nejde o nevýhodu: mezi ramenní vycpávkou a hrudní ochranou je úzký pruh látky, kde to může při zásahu míčkem bolet. Uvidíme...
Dobrý materiál, příjemný na těle. Řada ochranných prvků proti zásahům míčkem. Umožňuje dostatečný rozsah pohybů. Navíc má oblíbená barva. Co si přát víc? Snad je: aby už se mohlo hrát!
- Materiál
- Cenově dostupné
- Po cca 3 trénincích ztvrdly a nedalo se v nich chytat.
- Po měsíci se začali loupat a to včetně "gumy" na dlaních.
Tyto rukavice jsem si koupil, kvůli tomu, že byli cenově dostupné. Nyní si myslím že jsou úplně k ničemu jinému než na chytání. .......
- Robustní, ale zárověň velmi pohodlné polstrování
- Výborně chrání kolena
- Možnost vyměnit polstrování za měkčí/tvrdší
- Relativně snadné vyndavání/vkládání polstrování (oproti jiných chráničům)
- Praní nesnižuje účinnost chráničů (jako u modelů bez vyndavacího polstrování)
- Vysoká cena
Tyto chrániče nabízejí vše, co jsem od nich čekal. Po vystřídání více než půl tuctu různých chráničů (od výrobců floorbalových hokejek), které nedokázali naplnit má očekávání, jsem se rozhodl si zjistit nějaké informace o firmě Blindsave (kterou jsem do té doby neznal) a kvalitě jejich chráničů. Většina brankařů na anglických fórech mluvila o spokojenosti s touto značkou. I přes vysokou cenu jsem se odhodlal to "risknout" a jsem rád, že jsem tak učinil. Pokud hledáte kvalitní produkt a nevadí vám si připlatit, tak tyto chrániče 100% doporučuji. "Od brankařů pro brankaře", je tvrzení, se kterým plně souhlasím.
- Kvalitní brankářské rukavice za výhodnou cenu.
pěkný vzhled, bohužel jsme zatím nevyskoušeli
- Pohodlné. Netlačí při žádném pohybu.
- Zipy na dolních koncích nohavic umožňují rychlou úpravu chráničů bez nutnosti kalhoty sundat.
- Dobře polstrované. Ani prudké střely plnou silou nebolí.
- Občas při rozkleku zachytávám tkaničkou druhé boty za běžec zipu na nohavici. Pak je složité nohy "rozpojit".
Celkově jsem velice spokojen. Kalhoty jsou pohodlné, umožňují maximální rozsah pohybů bez omezení a dobře polstrované, takže střely do dolní části těla a nohou nebolí. Dobře drží a nepadají (protože mám trochu kratší nohy, doplnil jsem je kšandami, ale pro normální postavu není tento krok zapotřebí). Koupil bych si je znova.
- Dvojí zapínání v pase. Suchý zip + opasek
- Kalhoty jsou dobře vetratelne.
Jsem spokojený, kalhoty splnily mé očekávání.
- Je lehký.
- Má ochranné prvky.
Já jsem s dresem spokojený
- kvalitné vyhotovenie
- kvalita za skvělou cenu
snadná údržba
kvalitní, cenově dostupné
- Vlastn zkušenost nemám, ale syn je s nimi velice spokojen
Se zbozim jsem spokojena, skvele poslouzilo jako chranic kolen pri pohybove aktivite. Ac nejsem zas az tak velka, zvolila jsem velikost XL a sedi mi dobre, takze doporucuji predem zmerit svoje lytko a stehno a vybrat si podle tabulky rozmeru.
Pro děti 6-8let jsou perfektní.
Kvalitní golmanská výstroj pro děti.
- Skvělá kvalita a cena
- Skvělá cena, skvělá kvalita
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »